Jonas Verhoeven
Bestuurder, verzekeringen, beleggingen & vastgoed.

 

 

 

Carolien van der Velden
Advies verzekeringen

Johan Cools
Advies verzekeringen & beheerder schadedossiers

Suzanne Haest
Advies sparen en beleggen & dagelijks bankieren

Frank van Oers
Advies sparen en beleggen & kredietadvies

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar en zelfstandig bankagent

Kantoor Van Bavel-Rommens BVBA is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar en een zelfstandig bankagent. Gezien onze onafhankelijkheid streven we er dan ook iedere dag opnieuw naar om u bij te staan bij al uw verzekerings- en bankbehoeftes. En dit op een manier waarop uw belang 100 procent centraal wordt geplaatst.

Een verzekeringspakket op maat op basis van profiel
Wij staan onze klanten bij voor de invulling van hun verzekeringsbehoeften en stellen een verzekeringspakket samen op maat van zijn profiel. Dit is mogelijk gezien wij geen binding hebben met enige verzekeringsmaatschappij. Daarnaast kan onze klant steeds rekenen op persoonlijke bijstand in geval van schade, 24 op 24 uur & 7 dagen op 7.

Kredietverlening en beleggingen als zelfstandig bankagent
Naast onze verzekeringsactiviteiten kan u bij ons ook terecht voor uw bankzaken. Als zelfstandig bankagent van AXA Bank zijn wij in staat om steeds goede producten aan te bieden aan onze klant. Zowel op het vlak van kredietverlening, als bij beleggingen kunnen wij u steeds een product op maat aanbieden. Bankservice zien wij als een evidentie en gebeurt dan liefst ook kostenloos.

 

 

Persoonlijk en nabij, bankservice en verzekeringen, klein team, grootse service

Omdat u belang hecht aan een persoonlijke aanpak, zijn we maar een telefoontje van u verwijderd.

Persoonlijk en nabij

Woont u bij ons om de hoek, of komt u van iets verder? Springt u geregeld bij ons binnen, of belt u liever? We kennen u.

Persoonlijk.   

En zo verzekeren én behandelen we u ook

Klein team, grootse service

Klaar om met ons in zee te gaan? Slimme keuze! Een toegewijd makelaarsteam staat voor u paraat. Kleinschaligheid is onze kracht. Want wij kennen u bij naam, denken met u mee en komen indien nodig naar u toe – ook na kantooruren. Wij gaan altijd the extra (s)mile!

Bankservice en verzekering

Wist u dat u ook voor bankzaken op ons kan rekenen? Naast onze verzekeringsactiviteiten staan wij namelijk stevig in de banksector. Als zelfstandig bankagent weten we welk product het beste is voor uw bedrijf. Een kredietverlening, belegging of andere wens…

Bankservice zien wij als een evidentie, dus liefst kosteloos voor u.

Over ons

Heeft u vragen of wilt u advies op maat?

Bij Van Bavel-Rommens BVBA bent u altijd welkom. We garanderen een persoonlijke aanpak waarmee we een openhartige langetermijnrelatie met u willen opbouwen.